(Konsantre Mikro Silikon Yumuşatıcı)

 KİMYASAL YAPISI: Amino polisiloksan reaktif silikon

ÖZELLİKLERİ

Görünümü: Opak Sıvı Emülsiyon

İyonik yapısı: Nonyonik

Katı Madde: % 61

pH değeri: 5

KULLANIM ALANI: FK Micro Silikon Yumuşatıcı  Her tür elyaf ve tekstilin terbiye işlemlerinde mükemmel sonuçlar verir. Dokuma ve örgülü mallara çok yumuşak, kaygan ve elastik tutum kazandırır.

FK Micro Silikon Yumuşatıcı   ile yapılan buruşmaz aprede kumaşın yıka-giy özelliklerini, buruşmazlık açısını, dikiş kolaylığını arttırır, yırtılma ve aşınmayı azaltır, yıkama ve kuru temizlemeye dayanıklılığı arttırır.

FK Micro Silikon Yumuşatıcı   ile yapılan terbiye işlemlerinde kumaş beyazlık derecesini çok az etkiler, genellikle boyalı mallarda renk tonuna ve boya haslıklarına etkisi yoktur.

Tek başına ya da reçineler ve diğer finishing kimyasalları ile birlikte kullanılabilir. Çapraz bağlayıcılar ve diğer katkı maddeleriyle birlikte kullanılırsa, diğer bütün ürünlerden sonra seyreltilmiş halde eklenmelidir.( Bu öneri genellikle bütün polisiloksan proseslerinde uygulanır.)

FK Micro Silikon Yumuşatıcı   buruşmaz apre işlemlerinde ve diğer yumuşatma işlemlerinde polietilen vaks, katyonik, noniyonik yumuşatıcılarla birlikte kullanılabilir.

FK Micro Silikon Yumuşatıcı; konvansiyonel yumuşatıcılar ve poliakrilat esaslı dolgu maddeleri ile kombine ederek kullanıldığında geniş bir tuşe aralığı sağlanabilir.

UYGULAMA: FK Micro Silikon Yumuşatıcı

katalizatör kullanmadan permanent tuşe verir.

Reçine kullanılmazsa kondenzasyon şartlarına

bağlı kalmaya gerek yoktur.

Hem fulard hem çektirme metoduna uygundur . Banyolarda yüksek devirli sirkülasyon pompaları kullanılmamalıdır, bu silikon stabilitenin bozulmasına neden olabilir.